2011. augusztus 3., szerda

Griffith Park

Több lehetőség is volt, hogy ma hova menjünk. A Griffith Observatory-nál még nem voltunk, pedig az is Los Angeles egyik jelképe. Rengeteg filmben lehet látni.
Miután ez az utolsó napunk a városban egyértelmű volt, hogy oda elmegyünk. Lehetőségünk volt még egy aquaparkba menni. Mi azonban ezt leszavaztuk. Valahogy annyi aquaparkban voltunk már, hogy egyszerűen nem hozott minket lázba. Anya akart volna egyedül oda menni, azzal az indokkal, hogy meleg lesz. De végül kihagytuk, mert pont az ellenkező irányban volt, mint ahova még elakartunk menni.
Ilyen pl az autós múzeum. Jó nagy múzeum, rengeteg új és régi kocsival. Némelyiknél ki volt írva az áruk. Horribális összegekről van szó. Apának és Bencének nagyon tetszett.



Innen irány az állatkert. A koala volt a fénypont. Nem hiszem, hogy láttam volna ezelőtt koalát.  De a majmoknál időztünk a legtöbbet. Nagyon aranyosak és okosak. Egy dobozzal játszott egyikük. Mindig eltakarta magát vele. Meg kinyúlt kajáért.

Koala
 

Ezután biciklit béreltünk. Arra is gondoltunk, hogy azzal megyünk el a Griffith Kilátóhoz, azonban nagyon messze lett volna. Így a biciklizésből inkább pihizés lett. xD Nem tekertünk 1 km-t se. De jót röhögtünk azon, hogy ellustultunk. De túl meleg volt. Lehet jobb lett volna az az aquapark. J


"Biciklizés" :)

Nemsokára leadtuk a biciklit és kocsival mentünk a várt Griffith Kilátóhoz. Innen kilátás nyílik a városra és a Hollywood feliratra. Bár a feliratra nekünk sokkal jobb kilátásunk volt múltkor, mikor egész közel mentünk hozzá.
Benn volt ilyen hőérzékelős kamera. Érdekes volt.



Los Angeles





Hőérzékelős kamera



Este elmentünk a repülőtérre felvenni a kocsit, amivel tovább megyünk holnap Goleta-ra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése