2011. augusztus 8., hétfő

Tásas, szomszéd

Reggel ismét egy vásárba mentünk. A neten való leírás alapján nem ilyenre számítottunk. Tulajdonképpen olyan volt, mint az otthoni lengyel piac, csak sok helyen használt cuccokat árultak. De itt a használt cuccok alatt, érts szakadt táskák és ruhák. Nem is vettünk semmit, csak gyümölcsöt.
Tehát irány haza! Elég nyugis napot terveztünk be ezek után. Fürdés és társasozás Találtunk egy nagyon jó társasjátékot.  Tök jól meglehet vele ismerni a másikat. Főleg baráti társasággal jó, de családdal is buli azért.
Körbe megyünk. Valaki húz egy kártyát, amin egy kérdés áll. A többinek válaszolnia kell a kérdésre, saját magára vonatkoztatva azt. Utána a válaszokat oda kell adni egy embernek, aki felolvassa azokat. A kérdezőnek ki kell találnia, hogy melyik válasz kihez tartozik. Ahanyát sikerül eltalálnia, annyit léphet előre.
Ilyen kérdések voltak pl:
-         Ha a repülő amin utazol éppen lezuhan, ki melett ülnél?
-         Mi volt a leghosszab idő, amit kocsiban töltöttél?
-         Mi a legidegesítőbb hang a világon?
-         Milyen sztárra hasonlítasz leginkább?
-         Mi az első szó ami eszedbe jut a “rendőrség” szó hallatán?
-         Mi a legocsmányabb ruhadarab, amit valaki hordhat?
-         Ha elpusztíthatnál egy országot, melyiket pusztítanád el?
-         Ha állat lehetnél, melyik lennél?
-         Mi az amit egy emberben ellenállhatatlannak találsz?
-         Milyen szuperképességet birtokolnál?
A kérdések angolul voltak. Mikor apa húzott, mindig valaki lefordította az övét. Mi meg alapból már magyarra lefordítva olvastuk fel a mi kérdésünket.
Nagyon tetszett a társas. Jó lenne egy ilyen otthonra is.

Miközben játszottunk átjött a szomszéd néni. Továbbiakban nyanyának szólítom. Hozott át zöldséget. Anyával beszélgetett. A Nyanya felajánlotta, hogy mutat nekünk egy jó turkálót, ahol jó cuccokat lehet kapni. Nagy farmer mániás a néni, és kérdezte szeretjük e mi is őket? Mégis ki nem szereti a farmert?!! A egész világon mindenki azt hord. Különösebben nem imádom őket, vagy valami, de azt hordok. Mégse mehetek ki bugyiban, vagy melegítőben az utcára. A nő viszont valahonnan azt hitte nagy farmer buzi vagyok…  Anya kapva kapott az ötleten, és megbeszélte másnapra az időpontot, hogy akkor együtt menjünk.  Ja, amúgy ez a megmutatja hol van, azt takarta, hogy a mi (Sookie) kocsijával megyünk. Biztos csak egy ingyen fuvar kellett neki. xD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése