2011. augusztus 6., szombat

Santa Barbara


Első teljes napunkon Goleta-n bementünk Santa Barbarara.  Valami 1 hetes Mexikói rendezvény volt, bár ez volt az utolsó napja, így sok mindent nem észleltünk már belőle.
Én elég hosszasan időztem anyával egy ruha boltban. Apáék addig kinnt vártak. Egyszer csak nagy hangzavarra leszek figyelmes. Kimentem az utcára, és egy csomó bringás vonult fel a főúton. Valószínűleg ez is egy Critical Mass rendezvény volt, ami Budapesten is szokott lenni, és mi minden évben megyünk rá. Érdekes volt látni, hogy itt, több, mint 9000 kilomérette otthonról is ugyanígy zajlik egy ilyen esemény.

Háttérban látszik az elkerített medence rész.

Critical Mass

Ezekután a főúton gyalogoltunk végig az óceán irányába. Közben röhögtünk egy családon. Kamasz lányok minden boltba be akartak menni (és be is mentek),már így is csomó szatyor volt náluk tele új ruhákkal. Az apjuk meg mindig mondta, hogy éhes, menejek étterembe, de a lányokat csak a boltok, meg a Starbuck érdekelte. Apuka végül otthagyta őket és beült egy kajáldába. xD

Legyalogoltunk egyészen az óceánig. Itt kirakodók voltak.  Azokat mind megnéztük. Majd egy helyen leültünk a fűbe, hogy kipihenjük fáradalmainkat. Nagyon hangulatos, szép hely volt. A zöld fűben ültünk, mellettünk az óceán, körülöttünk, pedig magas pálmafák.  Mi más kell még? Kaja. J
Kezdtünk ugyanis mi is megéhezni. Bence beütötte a GPS-be a PizzaHut-ot. Mikor odamentünk kiderült a PizzaHut már bezárt, de egy másik pizzéria volt a helyén. Vettünk is. Fincsi volt.







Marcinak jó lenne, de nem 70 $-ért. :)

 
Hazafelé vettük az irányt. Előtte még azonban bementünk egy boltba. Vettünk egy csomó kaját. Csirkét, krumplit, salátát hozzá. Elvitelre kértük. Otthon jól bekajáltunk.



A régóta vágyott Oreo keksz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése