2011. augusztus 22., hétfő

Vegasi kápolnák

Ez bizony az utolsó napunk az USA-ban. Sok programunk nem volt. Elmentünk kocsival a kápolnákhoz, hogy közelebbről is szem ügyre vegyük őket. Szép, kis hangulatos helyek.

A házunk és kocsink ottlétünk alatt

Egy zárt közösségben volt a házunk, ilyen villák társaságában



Stratosphere Tower



 
Majd visszamentünk a hotelekhez is ahol kommunikációs problémák miatt ketté váltunk apáéktól. A Strip elején 3 hotelt összeköt egy ingyenesen közlekedő vonat. Ezzel akartunk visszamenni a kocsihoz. Már múltkor is használtuk.

Lényeg, hogy én anyával ragadtam, Bence meg apával. Nem tudtuk, hogy most mi lesz, hol találkozunk. Szóval csomót vártunk rájuk, majd fogtuk magunkat és elindultunk a kocsihoz. Apáék már rég ott voltak.


Excalibur

New York New York a hullámvasúttal

Excalibur

Luxor
 
Otthon pakolás, majd célbe vettük a repteret. Este indult a gépünk. A kilátás gyönyörű volt. Lehetett látni a kivilágított Stripet felszálláskor. Későn kaptam észbe, ezért fénykép nincs róla. De aki teheti este repüljön ott, mert felejthetetlen élmény az a látvány. J








 
New Yorkban szálltunk át. Majdnem 8 órát kellett itt várni. Rendesen felfedeztük a repteret, de kimenni nem volt kedvünk.




Otthon Zolcsi kijött értünk a reptérre. Amint hazaértünk már csöngött a telefon. Marciék hívtak, hogy van e kedvünk lemenni velük a Balatonra. Másnap már Siófokon aludtunk az apartmanban. J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése