2011. július 4., hétfő

July 4th, Central Park

Ma beszéltünk először Zolcsival skypon.  Utána a Central Parkba indultunk biciklit bérelni. Mivel ma van Július 4.-e nagyobb a tömeg, mint általában. Emiatt kellett kb 40 percet várni a biciklikre, de nem volt vészes.  Azt hittem a 3 órás bérlés alatt majd jól bebarangoljuk a parkot. Tévedtem.  Van egy főút, azon lehet hajtani a biciklit, de a mellékutakon csak tolni szabad. A főút körbement a parkon. Több kis hangulatos hely is volt, ahol megálltunk, és még akkor ezek csak a főbb részei. Óriási a park. Rengetegen voltak, de ez a biciklizést nem hátráltatta. Július 4.-én több család is piknikkel ünnepel, akik ide a parkba jöttek ki a barbeque cuccukkal.


Central Park






A biciklizés után a Beast speedboathoz mentünk. 4-re kaptunk időpontot. Előtte még volt időnk pihenni egyet.  Kívülről megnéztük az Intrepidet ami ott volt  közelben.  Ma az ünnepség miatt zárva van.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz ez a gyorshajó. Sikerült viszonylag elöl 4-en egymás mellé ülni. Bence ült a szélén. Mikor elindult, teljesen hátrafújta a hajunkat a szél, és csak torz fejjel  lehetett ülni. :)
Közben végig csinálták a show-t. Egy ember vizzel spriccelt minket. A legjobb az volt, mikor mondta, hogy feldob egy vízibombát a magasba, és aki eltudja úgy kapni, hogy ne legyen vizes a kap 5 dollart. Pont anya és még pár ember fölé esett, de amint hozzáértek kidurrant.  


Intrepid

A speadboat-on: Beast. Nem egy előnyös kép rólunk. xD

Jó gyorsan ment

Kicsit megállt a Szabadság szobornál



Sok volt a rendőr július 4.-e miatt


Az utcán rengeteg rendőr volt mindenhol az ünnepség miatt. A szállásra ma értünk haza legkorábban.  Egész 9-ig pihentünk, apa még el is aludt. Itt horkolt a nappaliban. 9-kor azonban kezdődött a tűzijáték. Igazából nem volt akkora nagy szám. Nem sokkal jobb, mint a váci a vigalomkor.

A tűzijáték


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése