2011. július 3., vasárnap

30 Rock, Times Square, vitorlázás

Ma szinte egész nap esett az eső, de így is meleg volt. Volt,hogy menetközben megállt, majd pár perc vagy óra múlva ismét rákezdett.
Még reggel anya telefonált párat, hogy lefoglaljon túrákat, majd a Rockefeller felé vettük az irányt. Úgy döntöttünk, hogy 2 megállót sétálunk az esőben.  Én persze morogtam emiatt, de különben nem láttam vona a True Blod-os üvegeket és pólót egy kirakatban. Ekkor nagyon bezsongtam, akkor még nem gondoltam, hogy ez csak fokozódik.





A Rockefellerben aznap 2-re kaptunk időpontot az NBS Studio túrára. Előtte benéztünk az ajándék boltjába. A Mennyországban éreztem magam. :D Jobbnál jobb sorozatos tárgyak, pólók voltak. Legalább 7-et nézek is közülük.  Egyedül azt bántam, hogy nincs ott Zolcsi akivel osztozhatnék a lelkesedésbe. :)

Még volt egy kis időnk. Kívülről is megnéztük a teret, ami minden 30 Rock epizódban feltűnik.  
De irány is vissza az épületbe. A túra maga nem volt valami nagy szám. Bár inkább csak azért, mert nem ismertem azokat a showkat amik díszletét és színhelyét bemutatták.  Mindenesetre azért érdekes volt így is. Főleg a vége, ahol 2 önkéntes kipróbálta,hogy milyen hírbemondónak és időjárás jelentőnek lennie. Az utóbbi különösen vicces volt, mert fordítva látja magát az ember a kamera előtt, és a lény mindig a rossz oldalra mutatott.






Az esti hajókázásig az időt nézelődéssel töltöttük. Néhány boltba is bementünk, és megnéztük a Times Square-t.  
Itt láttuk a TKTS-t, ahol majd a Broadwayre jegyet fogunk venni anyával.

Egy óriás kijelzőn lehetett látni magunkat. Ilyen wekbam féleség volt. El voltunk vele egy ideig. :)
Óriás webcam

Ott vagyunk a bal lenti sarokban 4-en. :)



Hard Rock Cafe

Azt mondják, ha az ember NY-ban jár, akkor sosem unatkozik. Ez igaz lehet, hisz mindig látunk valami érdekeset, vicceset vagy megdöbbentőt. A legdurvább itt a Times Squaren történt és csak azt bánom, hogy nincs lekamerázva az eset. Állunk a zebránál, várjuk a zöldet. Ekkor egy mentőt jön szirénázva. Egy busz azonban elállta az útját, és így nem fért el. De a busz meg egy kocsi miatt nem tudott lehúzódni. Dudált neki kettőt, majd egy másodperc alatt úgy döntött ő nem vár tovább, és arrébb tolva a kocsit elhajtott. A kocsi oldala teljesen behorpadt,  durrdefektet kapott és kitölt a lámpája és visszapillantó tükre. A buszos meg sem állt, egyszerűen továbbhajtott.  A környéken azonban rengeteg rendőr volt, és egy utána is hajtott szirénával. Hogy mi a történet vége azt nem tudom, mert utána már tovább jöttünk.


Este 7-re mentünk a kikötőbe egy vitorlás hajóútra. Előtte még bedobunk 1 pizza szeletet.  Az eső már egyel talán nem esett, és a hajón letörölték az üléseket, így egy kellemes hajókázásban volt részünk.  A vállalkozó szelleműek segíthettek a vitorla felhúzásában. Jó hangulat volt a fedélzeten.  Az emberek italoztak, beszélgettek, közben pedig a kilátásban gyönyörködtek.  Összesen nem voltunk többen, mint 50, de érdekes,hogy rajtunk kívül még 3 magyar is volt a hajón. 
Az út 9-ig tartott. Világosban indultunk és sötétben érkeztünk.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése