2011. július 29., péntek

Hollywood Sign

Miután elhagytuk New York-ot rátaláltam egy honlapra, ami a különböző városokban lévő film/sorozat forgatások helyszíneit írja le. Több esetben képeket is feltöltenek, akiknek sikerült a helyszínre eljutni és képet csinálni a sztárral.
Visszanézve nagyon sok helyszínen forgattak, a mi New York-i tartózkodásunk alatt. White Collar, Weeds, Gossip Girl, Castle. Kicsit mérges voltam magamra, hogy nem előbb találtam rá a honlapra. De sebaj. Hisz Los Angeles-ben is gyakoriak a forgatások. Erre a napra a Weeds volt kiírva. A többieket meggyőzve eljutottunk a helyszínre.
Heehh.. vagy mégsem? Bence rossz címet ütött a GPS-be és máshol lyukadtunk ki. A vicces, hogy ez nekünk fel sem tűnt. Pedig előtte megnéztük a neten, hogy a belvárosba lesz a forgatás, erre mi ott voltunk Venice Beach-en és még képet is csináltunk az általunk vélt híres házról, amiben forgattak. Elvégre utca, házszám stimmelt. A ház előtt egy kábeltévés kocsi állt. Gondoltuk nem kinti forgatás. Anya azonban megkérdezett egy arra járót és kiderült, hogy tök máshol vagyunk. Kicsit bepöccentem.. xd

A híresnek vélt házzal. :)


Ha már ott voltunk megnéztük Venice Beach-et. Ez is híres és teljesen eltér a többi parttól. Na meg ugye itt forgattak jó pár Californication, Weeds és 90210 részt is. (és azóta GG epizódot is)
De rengeteg filmben is láthatunk részleteket erről a helyről. Kigyúrt izompacsirták edzenek. Görkoris, bikinis csajok és fura járgánnyal guruló papik teszik színessé a látképet, na meg persze az 5-10 éves deszkások, és graffitis épületek fák. Van egy hangulata az biztos. Sötétedés után, viszont nem szívesen jönnék ide egyedül.
Deszkások

Venice Beach

Miután kinézelődtük magunkat elindultunk az igazi forgatási helyszínre. Na, nem mintha itt sokkal nagyobb sikerrel jártunk volna. A cím egy kávézó. Kérdezősködés után kiderült, hogy csak éjjel fognak itt forgatni, este 10-től. Itt eldőlt az egész sorsa. Csalódott lettem. De végül is lényegtelen. Leighton Meester már volt is Magyarországn. BP-n forgatott 1 hónapot Selena Gomezzal. Akkor szartam rá. xd
Azért elmentünk helyszínekre, hogy majd ha látom a leforgatott részt mondhassa: Én itt voltam. :) A falon ki is volt téve, hogy itt majd a Weeds fog forgatni. Le írja hol parkolnak majd és milyen jelentek lesnek. (üvegtörések, csörömpölés, kocsi fékezés, ilyenek) Jól hangzik ;)
Miután még is csak a downtown-ban vagyunk mentünk pár kört. Elképedtünk, hogy ez a downtown. Olyan mint nálunk a Lengyel vagy kínai piac. Kína cuccokat árulnak az összes boltban. Csövesek, mexikóiak, szar a járdán. Mondhatom jó környék. Érdekességnek minden esetre jó volt.
Ebben a sikátorban forgatták a Weeds-t.

Angry Birds egész Amerikában


Itt is forgatták a Weeds-t később a nap folyamán.


Tovább indultunk a nyomor negyed ellenkezőjébe: Beverly Hills. Ismét kocsikáztunk kicsit, néztük a jobbnál jobb házakat és kocsikat. Majd felhajtottunk egészen addig ameddig csak lehet a Hollywood Sign-hoz. Csináltunk jó néhány képet. Majd egy helyi lakos kiszólt a kocsijából, hogy fel is lehet túrázni. El is magyarázta, merre induljunk. Az út elejéig el is jutottunk. Ott azonban 2 tábla is okot adott a visszafordulásra.
1: 200 $ büntetés, aki oda túrázik.
2: Menetközben kígyóval és pumával lehet találkozni. Hehh, köszi jó nekem a kilátás ott, ahol vagyok... :)





Figyelem! Veszélyes állatok lehetnek jelen!


1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Melyik az a honlap, ami a különböző városokban lévő film/sorozat forgatások helyszíneit írja le?

    Köszi

    VálaszTörlés