2011. július 31., vasárnap

Queen Mary és gokartozás


 
A mai terv valahogy így nézett: A Queen Mary-ben kezdünk. Ez Long Beach-en található. Majd egy hajókázásra megyünk, ami szintén a long beach-i kikötőből indul. Végül pedig elmegyünk go kartozni.
De útközben Garage Sale táblákat láttunk és ezt nem hagyhattuk ki. Hamar elfogott minket a láz és tudatosan kerestük ezeket a táblákat. Nagyon jó ötletnek tartom. Magyarországon is jó lenne ilyen. A lényege, hogy az amerikai házak többsége földszintes és nincs pincéjük. Ezáltal elég limitált a helyük. A cuccukat a garázsba pakolják, így azok annyira tele vannak, hogy nem tudnak beállni a kocsival. Éppen ezért Garage Sale-t rendeznek és 1-2$-ért eladják a cuccukat.
Vettünk boogie boardot és baseball ütőt is. Ja meg apának egy márkás pólót és néhány macskát. Elég jó üzleteket csináltunk. Semmi nem került többnél 200 Ft-nál. :) Persze nem tudtunk sok mindent vásárolni, hisz nem tudunk mindent felvenni a repülőre.




Garage Sale

No, úgy elhúztuk az időt, hogy világossá vált, hogy mindenre nem lesz idő. Végül úgy döntöttünk, hogy a hajókázást kihagyjuk, hisz úgyis már több ilyenen is voltunk.
A Quenn Mary-nél kiperkáltuk a 15 $ a parkolóért. Először is feliratkoztunk egy ilyen szellemes útra. Elvileg félelmetesnek kellett lennie, gyakorlatilag vicces volt. xd Egy helyen bizseregtem csak, amikor a sötétbe mentünk és cérnák voltak lelógatva. Olyan érzést kelt, mint ha pókhálók lennének.
Amúgy azért volt itt ilyen szellem túra, mert rengeteg történet van arról, hogy emberek tűntek el a hajón rejtélyes körülmények között. Jaa az alagsori medence az nagyon bejött. Mármint, hogy milyen régi a hajó, a világháború ideje alatt is járt, és ilyen luxus körülmények voltak, hogy medence a hajón.
A hajó többi részét magunk fedeztük fel. Amúgy szállodaként is üzemel. Az egyik szinten véletlen betévedtünk ilyen szépségszalon, masszázsos részbe. Kicsit ciki volt.







Ezután a Go Kart következett. Anya hozta a formáját, hogy ez túl veszélyes. Titkon egyetértettem vele, de a világért sem hagytam volna ki. Mikor bent láttuk milyen gyorsan mennek, komolyan félni kezdtem. Persze, pont egy valószínűleg profi banda volt. Nagy sebességgel hajtottak , előzgettek. Már csak remélni tudtam, hogy mi normális emberekkel kerülünk össze.  És így is történt.
Anya időközben úgy megijedt, hogy ő nem versenyzett. Nagyon élveztem a versenyt, annak ellenére, hogy utolsó voltam. xd Pedig esküszöm gyorsan mentem. A 3 Krix volt a ranglista végén. Sebaj, ez volt az első alkalmunk itt és élveztük. Magyarországon tuti fogunk majd menni ilyenre, bár nem olcsó mulatság. :S




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése