2011. július 30., szombat

Santa Monica, Venice Beach


 
Irány Santa Monica! Két keréken. Nyitásra értünk a bicikli kölcsönzőshez. Kibéreltük a biciklit. Azután a mólót néztük meg. Arról híres, hogy itt található egy kisebb vidámpark. Olyasmi, mint a San Diegoi-i, de annál kisebb. A kártya ide is érvényes, így megbeszéltük, hogy délután visszajövünk a biciklik nélkül.

Menők ezek a cruiser-ek. :)

A fő cél a Venice Beach volt. Múltkor korán reggel voltunk ott, és most meg szerettük volna nézni milyen is egy hétvégi nap. És milyen jól tettük. Nagyon tetszett. Kirakodók voltak végig. Mindegyiknek valami különleges áruja volt, a legtöbb maguk által készített. Fotókat nem csináltam, mert ki van írva, hogy pénzért lehet.  Olyan hippi félék az emberek itt, vagy nem nagyon tudom, hogy nevezik ezeket.
Egy nagyon jó utcai csapat műsort adott elő. Táncoltak, illetve mindenféle ugrásokat hajtottak végre. Közben beszéltek is. Jó dumájuk volt. Arra ösztönözték a fiatalságot, hogy ne igyanak alkoholt, ne drogozzanak. A legutolsó ugrásukban egyikük 10 lehajolt embert ugrott át. Mind civil volt, ami még izgalmasabbá tette a dolgot.
Itt ugorja át a 10 embert.


Ezután muszáj voltam a Venice feliratnál képet készíteni. Mégis csak itt tengeti napjait Hank Moody a Californication-ban.

 Még tovább bicikliztünk. Végig az óceán partján vitt minket az út, szép pálmafás részek. Gyönyörű volt. Egy helyen már nehézkes lett volna tovább menni biciklivel. Onnan visszafordultunk. 
Venice Beach



Miután leadtuk a bicikliket, a vidámparkhoz mentünk. Igazából csak 3 dolog volt, amire fel akartunk ülni. A többi nagyon dedósoknak való volt.
 A hullámvasúttal kezdtünk. Bencének és nekem ez meg se kottyant. Inkább csak a kilátás miatt volt érdekes. Anyáékat is sikerült rábeszélni, hogy üljenek fel. Na már most, ez olyan hullámvasút, hogy kettő menetet megy. Good for us. Anya sírt rajta. xd Mi  meg röhögtünk rajta... xd  Pedig ennél gyengébb hullámvasutat nem igen lehetne építeni. Azt mondta, hogy attól fél, hogy elromlik és kizuhanunk. Nos ez elég röhejes.. Pláne olyanon, ami nem is fordul át, meg ilyenek. 
Az óriáskerék következett. Hehh, itt nekem is tele volt egy kicsit a gatya. Még sosem ültem óriáskeréken. Nagy élmény volt. Szép kilátás. Be lehetett látni az egész partot.
Óriáskeréken

Kilátás az óriáskerékről

Óriás keréken

Végül pedig a hajó következett. Így libeg . Bence nagy kedvence. Kis Marciékkal voltunk először ilyenen tavaly. Mindenki nagyon élvezte már akkor is. Olyan érzést ad, amit máson még nem tapasztaltunk. Emlékszem anno Dodó ült mellettem, és megkérdezte miközben rajta voltunk.
-Neked is ott a kukidnál van az érzés?
Szóval mentünk most is rajta kétszer vagy háromszor is. Erre apáék nem ültek fel. Csak néztek minket. Meg utána elmentek sétálni egyet.


Macska az asztalon. Mindig rálépett a lap top billentyűzetére. Nála pofátlanabb macskával még nem találkoztam. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése