2011. július 23., szombat

LA - autós találkozó, strandok


 
Akikkel házat cserélünk írtak egy e-mail-t, hogy minden hétvégen van nem hivatalos autós találkozó tőlük 30 km-re. A fiúkat érdekelte a dolog, így mentünk rá. Engem nem különösebben kötött le. Számomra az összes kocsi egyforma, illetve nem érdekel, hogy melyik mennyit ér, stb... Két helyszínen is volt, mindkettőt megnéztük.
A pofátlan macska, ismét az asztalon :)

 



Utána hazafelé indulva megálltunk a beach-eken.
Laguna Beach: Apának a kedvence. Szépen kiépített, éttermek, vízimentő, játszótér, sok bolt. Maga a part is szép. Egyik boltban nagyon egyedi macskák voltak. :)

Laguna Beach

Vízimentőket képeznek a parton


Huntington Beach: A szörfözésről híres, épp ezért furcsa, mikor ott voltunk alig szörföztek. Eddig mindenhol többet láttunk :O Maga a part és a víz szép, de a WC-ken kívül nem nagyon van kiépítve.
Huntington Beach - A Szörf Város



Apa a bérelt kocsival... na jóóó nem.. xd

Otthon pihentünk, majd délután elmentünk a közeli El Dorado Parkba. Láttunk teknősöket, mókusokat, és nyulakat is.  Ma csak a park egyik fejét jártuk be, megbeszéltük, hogy majd máskor a másikat fogjuk .
Este még lementünk a Long Beach-i partra, hogy fürödjünk. Abból nem lett semmi, mert hideg volt a víz, és nem voltak olyan nagy hullámok, amiért megérte volna bekényszeríteni magam. xd Egy sirály rászart a lábamra. :S
Hazafelé megálltunk egy helyen a kite-sokat figyelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése